Projekts “Audz’s Kurzemē!” pavada mūs neaizmirstamā pieredzes apmaiņas braucienā pa Dienvidkurzemes un Kuldīgas novadiem. Mēs iepazināmies ar Aizputes Itāļu picērijas “Take the Bake” pieredzes stāstu un nogaršojām gardās Itāļu picas un desertus. Tālāk devāmies pie jogurtu ražotāja “Mājas Garduma” saimnieka Lukasa, kur baudījām dažādu garšu jogurtus. SIA “Rukši” dalījās ar savu uzņēmuma stāstu un ikdienas darbu, audzējot bioloģiskos liellopus. Puiši no “Divi Naži” mums parādīja, kā izmantot radošumu, pārstrādājot katru liellopa gaļas gabalu. Turpinot ceļu, mēs apmeklējām Zeltaogas.lv meža oāzi, kur audzē smiltsērkšķus un zemenes. Tālāk devāmies uz viesu māja “Garīkas”, kura atrodas Kurzemes vidienē, starp divām mazpilsētām Skrundu un Aizputi. Viesu mājas saimnieki nodarbojas ar netradicionālo lauksaimniecību – šitaki sēņu audzēšanu.
“Audz’s Kurzemē” projektā piedalās ēdināšanas uzņēmumu pārstāvji no Dienvidkurzemes, Kuldīgas un Ventspils novadiem. Projekta laikā tiek organizēti vairāki pieredzes apmaiņas braucieni, kuros ir iespēja dzirdēt pieredzes stāstus, degustēt vietējo ražotāju produkciju un piedalīties meistarklasēs.